Pred nekaj meseci smo se doma odločili, da si bomo pred hišo postavili teraso. Tako pa smo do te ideje prišli zaradi tega, ker smo imeli okoli hiše kar velik vrt, ter se nam je ta zdel relativno neizkoriščen, oziroma zelo slabo izkoriščen. Zato pa se nam je zdelo da bi lahko bila terasa zelo prijeten dodatek, saj bi potem med poletjem, oziroma med toplimi dnevi, zunaj imeli kakšno kosilo oziroma druženje.

Bioklimatske tende so bile popoln dodatek k terasi

No ko pa smo to teraso postavili, pa smo hitro videli, da je bil tukaj en zelo velik problem. To pa je bila ta, da ta terasa ni imela skozi skoraj da celoten dan, nič sence. Zato pa se med vročimi dnevi praktično nismo morali družiti na tej terasi, saj je bilo sonce preveč močno.

Tako pa smo sedaj morali najti kakšno senčilo, ki bi bilo čim boljše za to teraso. No tako pa smo tukaj pomislili na bioklimatske tende. Te pa bi imele kar nekaj prednosti, ki pa bi naredile nato našo teraso res popolno, ter takšno, kot smo si jo zamislili. 

Tako pa so bioklimatske tende tako popolne za našo teraso zaradi tega, ker so samostoječe. Tako pa je bilo to super, saj naša terasa ni bila postavljena čisto zraven hiše, oziroma zraven stene, ter smo potrebovali kakšno samostoječe senčilo. Nato pa je bil tudi sam izgled bioklimatske tende zelo modern, tako da se je to zelo lepo podalo zraven hiše, ter ji je dalo zelo lep estetski dodatek, ki je le še popestril izgled naše hiše in tako naše terase in vrta.

No tako pa smo nato res izvedli ta nakup. Nato pa je bila naša terasa res končno takšna, kot smo si jo zamislili, ter smo imeli sedaj senco kadarkoli smo jo želeli. Zato pa smo sedaj imeli med poletjem skoraj vsak dan kosilo zunaj.