Ko smo gradili hišo, smo se odločili za pritlično in tako nismo imeli garaže in je nimamo niti danes. Včasih se sama pošalim, da je tako prav, ker tako nimamo prav nič odvečnih stvari, ker moramo vedno imeti vse pospravljeno in ne moremo metati v garažo. No, pa je prišel čas, ko si je mož kupil motor in takrat je prišla v poštev pergola, ker drugače bi motor bil čez zimo na dežju in snegu. 

Moram priznati, da nisem bila prav nič vesela motorja, ker sem se zavedala, kako nevaren zna biti in tako mi je tudi pergola šla na živce, ker smo jo kupili in montirali samo zaradi motorja. Kako je to mogoče, še sama ne vem. Če sedaj razmišljam za nazaj, bi vseeno raje imela garažo, kot pa je sedaj zadaj za hišo pergola, ki je namenjena temu, da je spodaj parkiran motor. 

Kako dolgo bo moj mož imel motor, ne vem, sem pa prepričana, da se ne bo veliko vozil z njim, ker nima časa. Tega sem pravzaprav vesela. 

Če bo motor prodal, pa ne vem, zakaj se bo uporabljala pergola, verjetno bom podnjo parkirala svoj avto, mi pa je čisto vseeno. 

Včasih smo prehitri z odločitvami in tako sva se tudi midva prehitro odločila, da bo pergola prava odločitev, ker bi morala narediti garažo. Sedaj to veva oba in upam, da bova pergolo nekoč dala  stran in naredila garažo, ker je tam edini možni prostor. 

Saj ne bom rekla, da pergola ni lepa, pravzaprav polepša videz hiše, to je res lepo, ampak nama ne pride v poštev, ko bi morala podnjo spraviti stvari, ki morajo biti suhe, kajti pergola je vseeno odprt prostor in tako lahko v deževnem obdobju zmoči prav vse, kar je pod njo. 

Lahko zaključimo, da je pergola uporabna za avtomobile, kolesa in motorje. 

Dodaj odgovor